Cégünkről

Hagyományos és CNC szerszámgépek kereskedelmével, karbantartásával és szervizelésével foglalkozunk. Cégünk több mint 40 fő állandó (szervizes, értékesítő és áruforgalmi) munkatárssal dolgozik, így az értékesített gépek üzembehelyezését, karbantartását, garanciális, garancián túli szervizelését saját szakembereinkkel végezzük el.

Telephelyünk 2000 m2 alapterületű bemutatóterem, szerviz és raktárépületből áll, mely Budapesten a XVII. kerületben található, ahol nagy raktárkészlettel, teljes körű szervizzel és jól képzett szakemberekkel állunk a több mint 8000 magyarországi ügyfelünk rendelkezésére.

Sikeres működésünk alapját szakképzett kollégáink tudására, ügyfélközpontúságára, megbízhatóságára, precizitására alapozzuk, mely egyben biztosítéka folyamatos fejlődésünknek is. Vállalkozásunk a szervizszolgáltatást kiemelten kezeli. Szakembereink elméletben szerzett tudása mellett az iparban szerzett több éves tapasztalata is garancia a felmerülő problémák leggyorsabb megoldására. Ezen tevékenység magában foglalja más gyártók termékeinek szervizelését és karbantartását is. A magyar ipari felhasználóknak értékesített több mint 10.000 forgácsológépnek folyamatos alkatrész ellátását is biztosítjuk, melynek célja, hogy ügyfeleink mindent a lehető leggyorsabban és legegyszerűbben, egy helyről szerezzenek be.

Termékeink megfelelnek a legmagasabb minőségi előírásoknak és szabványoknak, biztosítva ezáltal az ipar minden területén megkövetelt minőséget és teljesítményt. Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy felhívjuk a vállalkozások figyelmét a gépkarbantartás előnyeire. A karbantartások rendszeres elvégzése akár évekkel növelhetik a berendezések élettartamát, illetve jelentős mértékben csökkenti a köztes időszakok alatt előforduló meghibásodásokat, ezáltal a gépet nem kell a termelésből kivonni.
Lehetőség van ezen szolgáltatás szerződéses keretek közt történő igénybevételére. Ez a megegyezéstől függően jelenthet fél vagy negyedéves rendszerességgel történő karbantartást is. Szerződéses karbantartásunk kiterjed a szerződésbe foglalt berendezések karbantartására, mechanikai és műszeres vizsgálatára, biztonságtechnikai felülvizsgálatára, javítására és a karbantartások közötti készenléti szervizre.
Kérésre termékeinkről katalógusokat, az általunk eladott és üzembe helyezett gépekről referencialistát küldünk.