Regisztráció (CNC Házi Vásár 2017. október 19-20.)


Tekintse meg a tavalyi rendezvényünkre megjelent kiadványunkat, és az ott készült videót:Szeretettel várjuk rendezvényünkön, kérjük regisztrálja magát az alábbi űrlap segítségével:

Látogató neve: (1fő)*
Cég név:*
Email cím:*
Telefon:*
Melyik napon látogat el hozzánk?
Honnan értesült rendezvényünkről?:
Tervez-e még idén gép vásárlást?:
 

Kiállítóink:Az AMSY Jelöléstechnika Kft. kizárólagos magyarországi forgalmazója az amerikai VIDEOJET Technologies Inc. Videojet, Willett, Marsh, Chesire, Alltec, Wolke, stb. márkájú termékeinek, a német LOGOPAK adatcímkézőknek, a MARKATOR pontütéses és karcoló jelölőknek, a FOBA lézeres alkatrészjelölő készülékeknek és komplett állomásoknak, az amerikai PRIMERA színes címkenyomtatóknak és néhány egyéb gyártmányú, különleges célra kifejlesztett jelölőkészüléknek.


Az Agip / Eni kenőanyagok jelenléte hazánkban az 1970-es évek óta folyamatos és töretlen. Ezt a folyamatosságot – a magyarországi Agip töltőállomás-hálózat értékesítését követően – az Eni Austria GmbH Magyarországi Fióktelepe képviseli, amely cég változatlan üzletkötői és szakember gárdával, kenőanyag raktárának teljes kapacitásával folytatja tevékenységét a professzionális közlekedési, haszongépjármű- és ipari kenőanyagok értékesítése terén, biztosítva ezzel a korábban megszokott ellátási színvonalat.CAD/CAM/CAE megoldások és termékéletciklus menedzsment (PLM) a tervezéstől a megvalósításig

Az Enterprise Group PLM üzletága komplex mérnöki megoldásokat és informatikai szolgáltatásokat kínál az ipari területen működő vállalatoknak.
A Siemens PLM és a Vero Software általuk forgalmazott, piacvezető megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is. Az Üzletág több évtizedes ipari tapasztalattal rendelkező szakemberei és az Enterprise Group stabil vállalati háttere biztosítja, hogy ügyfeleik minden esetben a speciális igényeknek megfelelő személyre szabott és megbízható szolgáltatásokat kapják.

Megmunkáló cégek számára a Vero Software CAM megoldásait ajánlják, melyek lefedik az alkatrész- és szerszámgyártás, a lemezalakítás és a faipar területét is. Az Edgecam, Visi, WorkNC, Radan és Alphacam szoftvereket több száz ügyfelünk használja megmunkálási folyamatainak támogatásához.


Hód Industrial Solutions Kft

Célunk, hogy a gyártása hatékony, pontos és megbízható legyen. Termékeinkkel sokféle megoldást kínálunk a felmerülő legkülönfélébb feladatokra a szerszám és munkadarab- megfogás valamint a méréstechnika területén. Bemutatott termékeink csak ízelítőt nyújtanak termékpalettánkról, bővebb tájékoztatóért, konkrét ajánlatért keressen minket bizalommal! 


 


A Siemens termékeinek és megoldásaink alkalmazásával a szerszámgépgyártó és megmunkáló üzemek már most élvezhetik a digitalizáció nyújtotta fejlődési lehetőségeket, és ennek köszönhetően növelhetik előnyüket versenytársaikkal szemben: automatizálási és digitalizációs megoldásaink kiemelkedő választékával a fejlesztési idők és fázisok mérhetően lerövidíthetők, a gyártási rugalmasság és a hatékonyság lényegesen megnövelhető.

A Siemens az egyetlen vállalat, amely termékeivel a CAD/CAM - CNC folyamatláncot az elejétől a végéig teljes mértékben lefedi, ugyanakkor hálózati összeköttetést is biztosít a szerszámgépek és a magasabb szintű IT rendszerek között. Innovatív megoldásainkkal egyesítjük a horizontális és vertikális integrációt a forgácsolás, a közvetlenül kapcsolódó robotok és az additív gyártási technológiák között.